preskoči na sadržaj

Osnovna škola "August Cesarec" Ivankovo

 

Dramska skupina

Dramska skupina naše škole djeluje već nekoliko godina i iza sebe ima puno zapaženih rezultata.

Uz redovno sudjelovanje na školskim priredbama, redoviti smo sudionici LiDraNA na kojem su naše izvedbe pohvaljivane i predlagane za Državnu smotru.

Dramska skupina može se pohvaliti i izuzetno velikim brojem nastupa na različitim manifestacijama, aktivima, seminarima, smotrama, humanitarnim akcijama…

Iza sebe imamo i brojna gostovanja po mnogim školama pa i vrtićima, i to ne samo naše Županije već i Osječko-baranjske.

Članovi dramske skupine su učenici od 1. do 8. razreda.

Godine 2010. izborili smo se za sudjelovanje na državnoj smotri u Šibeniku s igrokazom „Druge“.

 

Učenice Laura Dogan, 1. razred i Dora Živković, 2. razred oduševile su svojom glumom i publikom i Povjerenstvo te su dobile čast sudjelovanja na završnoj svečanosti LiDraNA.

 

Dramska skupina i ove je godine, 2012., dospjela na državnu smotru u Šibeniku i to s recitalom KAKO JE LJUBAV POSTALA SLIJEPA.

Prekrasna je to priča o osjećajima u kojoj smo odabirom glazbe, plesnim pokretima i načinom izvođenja željeli kod gledatelja probuditi emocije i potaknuti ga na razmišljanje.

Naša izvedba na Državnoj smotri u Šibeniku ostavila je vrlo upečatljiv dojam na publiku koja nas je često nagrađivala pljeskom.

Snažan dojam ostavili smo i na Prosudbeno povjerenstvo, koje su činili pravi stručnjaci, poznati redatelji, te smo dobili odlične kritike.

Osim što smo imali priliku i ostatku Hrvatske ispričati priču o osjećajima i objasniti kako je ljubav postala slijepa, u Šibeniku smo proveli 3 prekrasna i nezaboravna dana.

Dokaz je to da se sav naš trud itekako isplatio, jer neprocjenjiv je osjećaj kada svojim uspjehom i zapaženim nastupom ponosno predstavljate ne samo svoju školu, Županiju, već i čitavu regiju.

 

 

       

 

 

 

 

 

 

Voditeljica dramske skupine

Andrijana Raguž, dipl. uč.


Pretražite stranicu


Napredno pretraživanje
Traži
Foto - video - Cesarus

  

FOTO        VIDEO

 ŠKOLSKO ZVONO

ŠKOLSKI LIST

Korisni linkovi

 

Korisni linkoviKalendar
« Travanj 2024 »
Po Ut Sr Če Pe Su Ne
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
Prikazani događaji

Arhiva dokumenata
Časopisi
CMS za škole logo
Osnovna škola "August Cesarec" Ivankovo / Trg Bana Jelačića 15, HR-32281 Ivankovo / os-acesarec-ivankovo.skole.hr / ured@os-acesarec-ivankovo.skole.hr
preskoči na navigaciju